Přijmout
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. 
Bookmark and Share 
 

Jedinečná restaurace pro jedinečné hosty

MĚL JSEM TOUHU STVOŘIT PRO VÁS RESTAURACI TAKOVOU, NA JAKÉ VZPOMÍNÁM. UČAROVALA MI OTEVŘENÁ KUCHYNĚ, PROTOŽE JSEM PŘESVĚDČENÝ, ŽE KDYŽ MÁM RÁD DOBRÁ A KVALITNÍ JÍDLA A CHCI TAKOVÁ JÍDLA I VAŘIT, MÁM VÁM TO TAKÉ UKÁZAT A DOKÁZAT. 

ČASTO SE MNE ZNÁMÍ PTAJÍ, CO VLASTNĚ JE ZÁKLADEM ITALSKÉ KUCHYNĚ. MOHU VYJMENOVAT MNOŽSTVÍ SUROVIN NEBO PRAVIDEL, ALE KDYBYCH NEZMÍNIL VÁŠEŇ, NEBYLO BY TO ÚPLNÉ. ITALSKOU KUCHYNI BEZ NÍ NIKDY NEPŘIPRAVÍTE. 

A K VÁŠNI JSEM PŘIDAL SNAHU DÁVAT JEN TO NEJLEPŠÍ. PROTO VAJÍČKA JSOU Z MALÉ RODINNÉ FARMY PANA KABÁTA Z JEZERA U BENEŠOVA, OD SLEPIC CHOVANÝCH VE VÝBĚHU, PROTO SI PANCETTU ČI UZENÉHO LOSOSA POCTIVĚ SAMI POMALU, ZASTUDENA, UDÍME KOUŘEM Z DUBOVÉHO NEBO OLŠOVÉHO DŘEVA, PROTO NABÍZÍME POUZE RUČNĚ DĚLANÉ PEČIVO Z NAŠÍ VLASTNÍ ŘEMELSNÉ PEKÁRNY, PROTO V NAŠICH RESTAURACÍCH NENAJDETE OBLIGÁTNÍ TROJKOMBINACI COLAFANTASPRAJT, ALE FRESH LEDOVÉ ČAJE A NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE PODLE NAŠICH VLASTNÍCH RECEPTUR.

 A JEŠTĚ JEDNU VĚC POVAŽUJI ZA VÝJIMEČNOU – CELOU ŘADU TĚCH DŮLEŽITÝCH A NEZAMĚNITELNÝCH SUROVIN ČI POLOTOVARŮ SI U NÁS MŮŽETE KOUPIT I DOMŮ A PŘEKVAPIT TŘEBA PŘÁTELE.

 
| tisk